Kaitseväe juhataja tänas Mart Laari panuse eest kaitseväe arengusse

Kaitseväe juhataja tänas neljapäeva pärastlõunal Tartus eelmist kaitseministrit Mart Laari panuse eest kaitseväe arengusse ning andis talle üle kaitseväe hinnalise kingituse - sepistatud noa.

"Mart Laar on kauaaegse riigitegelase ja poliitikuna olnud pikka aega seotud kaitseväe ja riigikaitsega ning toetanud jõuliselt kaitseväe arengut kõigil tasanditel," ütles brigaadikindral Terras kaitseväe peastaabi teates. "Kaitsevägi ja kaitseväelased on tundnud Mart Laari tugevat toetust."

Endise kaitseministriga Tartus kohtunud kaitseväe juhataja soovis Laarile kaitseväe poolt head paranemist ja taastumist.

Mart Laar oli Eesti peaminister aastatel 1992-1994 ja 1999-2002 ning kaitseminister 2011. aasta aprillist 2012.aasta maini. Ta on toetanud riigikaitse arengut nii peaministri, kaitseministri kui riigikogu liikmena. Laar on kaitseliidu liige 1995. aastast ja reservohvitser alates 1998. aastast.

Laar  taandus kaitseministri ametikohalt tervislikel põhjustel, president Toomas Hendrik Ilves nimetas 11. mail uueks kaitseministriks Urmas Reinsalu.

bns


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD