Päästeameti kontroll tuvastas kolmes Pärnu ööklubis rikkumisi

Päästeameti ja politsei ühiskontroll avastas neljapäeva õhtul kolmes Pärnu ööklubis tõsiseid rikkumisi, kuna hoonete tagavaraväljapääsud olid suletud.

Lääne päästekeskus koostöös Lääne prefektuuri ametnikega kontrollis neljapäeva õhtul  ette teatamata Pärnu ööklubisid Mirage, Bravo ja Buss, teatas Lääne päästekeskuse pressiesindaja.

Bravos oli kahe tagavaraväljapääsu ette seatud lavatehnikat, kõlareid ja õlletünne. Kuna varuväljapääsud peavad olema vabad, algas päästeamet klubipidaja suhtes väärteomenetluse.

Ööklubis Mirage oli üks varuväljapääsudest avatav vaid võtme või kiibiga. Ööklubi pidajate suhtes algatas päästeamet haldusmenetluse.

Klubi Buss asub ainsana külastatud ööklubidest keldris ning selle tagavaraväljapääs oli avatav võtmega, samuti puudus seal evakuatsioonivalgustus. Evakuatsioonitee oli takistatud erineva joogitaara ning põlevmaterjaliga. Lisaks klubile oli see väljapääs evakuatsiooniteena kasutatav majas viibivatele teistele inimestele, mis ohustanuks tulekahju korral ka nende turvalisust. Klubi omanike suhtes algatati väärteomenetlus.

bns


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD