Suurbritannia abielupaar suri Eestis vingumürgitusse

Briti ärimees ja tema abikaasa surid nende Eestis Taheva vallas asuvas puhkekodus vingugaasimürgitusse, kirjutab ajaleht Daily Mail

24. veebruaril leiti nende Eestis Taheva vallas Koiva küla lähedal asuvast kodust Briti ärimehe Philip Townsendi ja tema abikaasa MaryAnne Townsendi surnukehad, vahendas väljaanne Norwichi koronerikohtu istungit. Surnukehad avastas torumees.

Ajaleht kirjutab, et vanemuurija Ülle Oras jõudis järeldusele, et abielupaari surma põhjuseks oli elektrigeneraatorist pärit vingugaas.

Norfolki koroner William Armstrong sõnas, et tegemist oli õnnetusjuhtumiga.

Ajaleht märgib, et kohalik remondimees ütles Philip Townsendile korduvalt, et generaatoriruumi uksed on vaja lahti hoida. Ta kordas hoiatust ka õnnetusele eelnenud ööl. Koroneri sõnul olid uksed aga suletud.

Philip Townsend leiti generaatori lähedalt, tema kõrval oli tühi kütuseanum. MaryAnne Townsendi surnukeha lebas läheduses. Vanemuurija Orase sõnul oli generaatori väljaheitetoru lahti, tõenäoliselt oli keegi selle otsa komistanud.

Eestis läbi viidud lahkamisel, mille tulemused kinnitati ka Inglismaal, selgus, et paar suri vingugaasimürgitusse.

Philip Townsend oli ärimees, kes oli juba paarkümmend aastat teinud äri Venemaa ja Balti riikidega.

bns

Comments  
  0
mis mõttes kisa-kära. peale sündmust toimus uurimine, kohus jm asjaajamine. nii kohtusüsteem ju käibki ning tulemustest antakse nüüd lihtsalt teada. lisaks jõudis see inglise ajakirjandusse (mida siin tsiteeritakse) ilmselt pikema aja järel alles.
kirjutati sellest aga ka siis, kui asi juhtus: http://www.ohtuleht.ee/467134
  +2
Kui see 24. veebruaril juhtus, siis miks sellest nüüd kisa-kära teha? Puhaku nad rahus. :sad:

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD