FOTOD Kodukohvikute päev toimus juba kuuendat korda

Kreutzwaldi muuseumi hoovikohvik Korea stiilis aurusaiadega FOTO: Aigar Nagel

Sel aastal avas oma uksed 11 kodukohvikut linnas ja selle ümbruses. Pisut kaugemale jäi esimest korda kohvikutepäeval osalenud Mõtsavahi talu, kes pakkus huvitavaid roogasid ja küpsetisi. Näiteks sai proovida erilisemate maitsetega Egiptuse Kunafa ja Basbousa kooki ning soolastest roogadest tõprapada, mis tähendab kirjakeelde tõlgituna veiselihapada.

Lapsi rõõmustasid kanad, jänkud ja koerad, keda silitada võis. Kõige menukamaks roaks osutusid lõkkel podisenud supp ja rebitud liha. Kõige valmistamisega ja töö korraldusliku poole pealt saadi hakkama umbes kümne inimesega, kes kõik tegevuses olid. Külastajaid jagus terveks päevaks ning korraldajad on neile suure huvi eest väga tänulikud.

Kreutzwaldi muuseumi hoovikohvik Korea stiilis aurusaiadega

Kui enamiku kodukohvikute meeskonnad koosnesid hobiküpsetajatest, siis mõnes kohas olid oma oskused lahkelt letti löönud ka profikokad. Näiteks Kreutzwaldi muuseumi hoovis sai proovida Korea stiilis toitu: aurusaiu ning krevetisalatit.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD