Menu

.      

Sammalduva romusõiduki koht pole autoparklas, vaid metalliveskis

  • Kirjutas Sten Sang

Erinevalt puhta linnapildiga Võrust laiutab Tartu elurajoonides niigi loetud parkimiskohtadel jätkuvalt romusõidukeid. Antud sõidukist on äsja linna heakorrateenistust teavitatud.

Võru linnavalitsuse kõneisik Ulis Guth tõdeb, et elanikud on seoses linnapilti risustavate autoromudega linna poole pöördunud mõnel üksikul korral. Nendel puhkudel on võetud ühendust maaomanikuga ja palutud leida probleemile lahendus.

Autosid ei vedele

Ulis Guth möönab, et linnavalitsus ei oma juurdepääsu ARKi andmebaasile ja romusõiduki omaniku kindlakstegemiseks saab taotleda andmeid üksnes väärteomenetluse alustamise korral. „Väärteomenetlusena on käsitletav näiteks parkimiskorralduse reeglite rikkumine ja lumekoristus- või heakorratööde takistamine.” Ta lisab, et Võru linnas pakub romusõidukite teisaldamise ja jäätmekäitlusteenust näiteks AS Kuusakoski. Võru linn pole seni teenust ostma pidanud.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD