Menu

.      

Ajalugu müügiks — Võru linna vanimast puitmajast ei saa kunstimaja, kinnistu on müügis 80 000 euroga

  • Kirjutas Kalev Annom

Ruti Jõgi-Rumvoldil on selja  taga kaheksa aastat tööd ja  unistusi, et Võru saab aastaks  2020 oma kunstimaja, kuid …  juba hakkab lõppema aasta 2021. FOTOD: KAlev Annom

Võru kunstigalerii ja kunstistuudio Avatud Ateljee ning Võru Kunstimaja eestvedaja Ruti Jõgi-Rumvolt sõnas, et sellesse majja teatud põhjustel kunstimaja ei tule. Küll aga tuleb kindlasti mujale. Ruti Jõgi-Rumvolt tänab kõiki toetajaid, annetajaid ja kaasamõtlejaid läbitud kaheksa-aastasel teekonnal.

Ruti Jõgi-Rumvolt: „Valmis on täisprojekt, ehitatud kelder, lammutatud põlenud osa, toestati hoone. Suur tänu Valdeko Jentsonile firmast Eprok, muinsuskaitseametile ja Aigar Needole! See maja õpetas mulle kannatlikkust oma asja ajamisel ja usku iseendasse.”

20. oktoobri sombusel ennelõunal kinnitas ADexpert viimastel aastatel kunstimaja nime all  tuntust kogunud hoonele tahvli  müügiinfoga. Võru vanim maja asub Jüri 20a  ehk Mõisa Aida (Jüri 20c) või  salongi Ilu (Jüri 20) taga õuealal.  Fotod: KALEV ANNOM

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD