Menu

.      

Vastseliina gümnaasiumis seadis end sisse ametlik sõbrapäevaraadio

  • Kirjutas Kadi Annom

Vastseliina gümnaasiumi 8. klassi õpilased Franka Gelencser (vasakult) ning Helena Manuela Tamm sõbrapäevaraadiot tegemas. Pildilt puudub kolmas raadiotegija Kristiina Feodorov, kes sõbrapäevatervitusi eetris ettelugemiseks soovijatelt kokku kogus. Foto: AIGAR NAGEL

14. veebruaril tähistatakse sõbrapäeva ehk valentinipäeva. See on hea põhjus meeles pidada oma häid sõpru, tuttavaid või lihtsalt lähedasi inimesi. Sõbrapäeva pidamine on populaarne ka koolides. Nii korraldatakse pidupäeva puhul mitmesuguseid temaatilisi tegevusi, millest kõikidel soovijatel on võimalus osa saada või lausa oma panus anda.

Vastseliina gümnaasium paistis silma erilise agarusega, sest sõbrapäevatervitusi sai saata kirja teel või lasta maha hõigata sõbrapäevaraadios. Peale selle anti võimalus end jäädvustada välisukse kõrval asuvas fotonurgas. Muidugi ei puudunud ka traditsiooniline värvide mäng – 14. veebruaril oli kõigil rangelt soovituslik kooli tulla kas punaste või roosade rõivastega.

Vastseliina gümnaasiumis seadis end sisse ametlik sõbrapäevaraadio FOTO: Aigar Nagel

Varjupaiga toetuseks

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD