Menu

.      

Adrenalin Arena lastevõistlusest võttis osa rekordarv noori motosportlaseid

Jan Jakobson (paremal) koos treener Ivo Pärlega. Foto: ERAKOGU

MOTOSPORT • Pühapäeval, 15. jaanuaril sõideti Adrenalin Arenal lastevõistluste teine etapp, kokku oli kogunenud 125 last Eestist, Soomest, Venemaalt, Lätist, Leedust ja koguni Valgevenest.

Päeva avasõidu tegid kõige pisemad, 50 cm3 juuniorklassi poisid ja tüdrukud. Ajasõidus näitas kiiret aega esimese etapi võitja Escobar Kruusenberg, tema järel Toms Dankerts Lätist, kolmas visa Motoextreme’i sõitja, viieaastane Andre Sarri. Esimese sõidu võitiski kindlat Escobar, teine Toms, kolmas Marten Raud. Teises sõidus pidi eestlane Kruusenberg tunnistama aga lätlase Dankertsi paremust ning kokkuvõttes läks etapivõit meie lõunanaabrile, teine Kruusenberg, kolmandana astus poodiumile Raud.

Nagu ka esimesel etapil, polnud 50 cm3 masinaklassis vastast noorele lätlasele Ricards Alens Galcinsile, kes võitis kindlalt nii kvalifikatsiooni kui ka kaks võistlussõitu. Teistele poodiumikohtadele käis aga põnev võitlus, kus peale jäi leedukas Matas Skodzius (1. sõit teine, 2. sõit teine), kokkuvõttes oli kolmas eestlane, Viljandi vee- ja motospordiklubi sõitja Kevin Nõgesmaa (1. sõit viies, 2. sõit kolmas).