Menu

.      

Peretiim LKT püüdleb rahvajooksudes aina kiiremate finišiaegadeni

  • Kirjutas Sten Sang

Pereema Signe Trolla, tema 14aastane poeg Sander Koobak ja noorem poeg, üheksane Andri Lubi moodustavadki Võrumaa  pikamaajooksude sarjas oma perenimedega müstilise ja võiduka nimelühendi LKT. Foto: AIGAR NAGEL

Selle hooaja Võrumaa pikamaajooksude sarjas tegi ainsa peretiimina kõik etapid kaasa meeskond LKT. Pereema Signe Trolla, tema 14aastane vanem poeg Sander Koobak ja noorem, üheksane Andri Lubi moodustavadki oma perenimede algustähtedega müstilise ja võiduka nimelühendi LKT.

Mudilaste jooksult jalgpalliklubisse

Signe Trolla avastas Võrumaa pikamaajooksude sarja õkva selle sünniaastal 2010. Osalema jõudis ta kolm aastat hiljem ning kuupäevgi on tal täpselt meeles – 2. mai ning etapiks Tamula järve 6,3kilomeetrine distants. „Tol aastal ma tervet hooaega kaasa ei teinud, kõik oli nii uus ja kuidagi jooksin kinni end. Mul oli ajanappus ning peres sirgumas väike poeg. Toona oli mul kaasas viiene Sander, kes osales sarja mudilastejooksus.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.