Menu

.      

Treeningstuudio Fookus pani huvilised teist korda NATO testis proovile

  • Kirjutas Kadi Annom

Meeste ja naiste NATO testi esikolmik Kubija suusabaasis vahetult enne 3,2 kilomeetri jooksu algust. Naistest kolmas Enely Miil (vasakult), esikoha omanik Kaija Vahtra, hõbemedali saanud Anneli Musto. Meeste arvestusest kolmas, treener Kert Viitkar, meestest parim Andri Pütsep ja teise koha omanik Urmo Sibul. Foto: VÕRUMAA TEATAJA

Käesoleva aasta kevadel, 23. mail korraldas kohalik treeningstuudio kõikidele huvilistele nii seest- kui ka väljastpoolt stuudiot NATO testi.

Seda tehti lubadusega sügisel taas tulla ning testi korrata. See andis omakorda kõigile osalejatele võimaluse peale mõõduvõtu teiste huvilistega hinnata iseenda tulemusi ja võrrelda neid kevadistega. Teisipäeva, 19. septembri õhtul kell 19 kohtutigi taas Kubija suusabaasis, et võtta mõõtu kätekõverduste tegemisel, kõhulihaste harjutuste tegemisel ning 3,2kilomeetrisel jooksuringil. Mõõduvõtul osalesid ka Fookuse treenerid Anneli Musto ja Kert Viitkar.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.