Menu

.      

Lähipäevadel tuleb kuni 27 kraadi sooja

  • Kirjutas BNS

Lähipäevade ilm on äikseline ja lämbe ning õhutemperatuurid kerkivad paiguti kuni 27 soojakraadini.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab hoovihma ja on äikeseoht, kuid hommikuks sadu ja pilved hõrenevad. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja on 11-17 kraadi. Teisipäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest. Puhub muutliku suunaga, saartel põhjakaaretuul 2-8 m/s. Äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja on 21-27, saartel ja rannikul 15-20 kraadi.

Kolmapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikeseoht. Hommikul jääb sadu harvemaks. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja on 12-17 kraadi. Kolmapäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja on 21-27, rannikul kohati kuni 15 kraadi.

Neljapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võib olla äikest. Tuul pöördub kirdesse ja põhja 2-8 m/s. Sooja on 12-17 kraadi. Neljapäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, on võimalik äike. Puhub valdavalt kirdetuul 3-8 m/s. Sooja on 20-26, rannikul kohati kuni 15 kraadi.

20 PÄEVA ENIMLOETUD