Menu

.      

Setomaa ehitab 230 000 euroga Luhamaale külakeskuse

  • Kirjutas BNS

Setomaa vallavalitsus kuulutas välja riigihanke Luhamaa külakeskuse ehitaja leidmiseks; hanke eeldatav maksumus on 230 000 eurot.

Rahvamaja ehitatakse täpsemalt Setomaa vallas, Määsi külas asuva Luhamaa külaplatsi kinnistule. Krundil asuvad tiik-tehisveekogu, infotahvlid ja abihoone ning üksikud kõrgemad puud, selgub hanke alusdokumentidest.

Projekteeritud hoone on ristkülikulise põhiplaaniga kahekordne viilkatusega rahvamaja. Hoone esimese korruse edelaküljel on saal külaürituste korraldamiseks ja kirdeküljel ruum huviringide läbiviimiseks, kontoriruum, köök ja kaks tualettruumi.

Saalist viib trepp teisele korrusele asuvasse ruumi. Hoone loodeküljele rajatakse saalist otse ligipääsetav terrass. Hoone varikatusega peasissepääs asub maantee poolsel küljel kagus.

Külakeskuse eesmärgiks on Luhamaa nulga elanikele ühistegevuseks ja seltskondlikuks kooskäimiseks tingimuste loomine ja võimaluste pakkumine.

Ehitustööde teostusperiood on alates lepingu sõlmimisest 15 kuud ning ehitaja annab objektile kahe aasta pikkuse garantii.

Pakkumusi saab esitada 13. oktoobri hommikuni.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD