Menu

.      

Politsei jätkab Võrus kadunuks jäänud Markkuse sihtotsingutega

FOTO: POLITSEI

Markkus jäi kadunuks 24. oktoobri öösel kella 00.30 paiku, kui ta väitis telefonitsi end olevat Räpina maanteel Säästumarketi kaupluse juures. Politsei tuvastas linna ja erinevate asutuste turvakaamera salvestustelt noormehe liikumise.

Seni viimane teadaolev kinnitus noormehe liikumisest on samal öösel kella 1.09 ajal, kui ta jäi L. Koidula tänaval maja nr 16a (Club Tartu) juures turvakaamera vaatevälja. Lisaks on tuvastatud noormehe liikumine sellele eelnenud ajal, kust midagi ebatavalist või muud selgust toovat tema kadumise tagamaade kohta ei nähtu. Turvakaamerate salvestustelt nähtub, et noormees on üksida, ta tundub segaduses olevat ning liigub just kui sihitult, ent kiirel sammul oma kodu lähistel paralleeltänavatel.

Erinevaid allikaid kontrollides ja tunnistajatega vesteldes on politsei leidnud pealtnägija, kes andis usaldusväärset infot Markkuse võimalikust liikumissuunast pärast kõnealust kaamerapilti. Kella 1.20 paiku nägi Markkuse kirjeldusele vastavat noormeest üks inimene, kellele on Markkus varasemast tuttav. Tema kinnitusel liikus noormees Tallinna maanteele suunaga edasi Tartu poole.

Koos Kaitseliidu ja Kuperjanovi pataljoniga viis politsei selles piirkonnas läbi sihtotsingud. Veendumaks, et ala saab põhjalikult ja metoodiliselt kontrollitud, otsustati kõrvalisi vabatahtlikke otsingutele mitte kaasata. Ühtlasi on antud piirkonnas palju veekogusid ja kuivenduskraave ning raske maastik teeb otsingud ohtlikuks nendele, kel vastav varustus ja kogemused puuduvad. Politsei peab noormehe otsingutega üheaegselt tagama selle, et keegi end otsimise õhinas ise ohtu ei pane ja raskel maastikul abitusse seisundisse ei satu. Täna sihtotsingud jätkuvad ning lisaks erinevate maa-alade kontrollimisele otsitakse kadunud noormeest ka piirkonda jäävate veekogude juurest paadiga.

Lisaks on noormeest otsitud linnaäärsetel aladel ning Võrust väljasuunduvatel maanteedel. Kontrollitud on nii teeservasid kui kraave. Veel on politsei kontrollinud võimalikke viiteid avariist, mille tagajärjel noormees maanteel liikudes abitusse seisundisse sattuda võinuks. Politsei jätkab info kogumist eesmärgiga leida inimesi, kes võinuks näha Markkust linnast välja liikumas. Ka kontrollitakse võimalust, et keegi võis noormehele pakkuda sõiduks küüti. Seni pole alust arvata, et Markkus oleks kadunud kuriteo tagajärjel.

Kõigil, kel on infot Markkuse võimalikust liikumissuunast pärast 24. oktoobrit kell 1.09, kui noormees möödus L. Koidula tänaval maja nr 16a-st või omavad muud infot, mis aitaks selgitada tema kadumise asjaolusid, palutakse sellest teatada Võru politseile telefonil 786 8248 või See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Seotud lood


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD