Riigikogu pitsitab elatisraha võlglasi

Pixabay

Riigikogus läbis esimese lugemisele eelnõu, mis näeb ette täiendavate meetmete rakendamise laste elatisraha maksmisest kõrvalehoidjatele. 

„Eelnõu võimaldab täiendavalt tunnistada kehtetuks elatise võlgniku reisidokumendid- näiteks Eesti kodaniku pass, ajutine reisidokument, meremehe teenistusraamat, meresõidutunnistus ning keelata ka nende väljaandmine,“ ütles riigikogu õiguskomisjoni esimees Jaanus Karilaid.  

Karilaid ütles, et kuna ID-kaardi omamine on Eestis kohustuslik alates 15. eluaastast, ei saa seda elatise võlgnikul kehtetuks tunnistada ning piirata tema vaba liikumise õigust Euroopa Liidus. 

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0
tegelikult pole see hullu soigumine vaid ,ärimehed varsti tellivad tösiselt omadele air bussid järgi seniks päikest nihestunud :lol:
  0
eriti kui raha kott on paksemast paksem :lol: teile teadmiseks ohmud ja isegi laigulised on käskinud siin inimestel oma vahel sugu teha käsu peale ilusaid jöule teile doktorandid :D
  0
see valdkond on ehe äri seal on alati mittu erinevat nüandsi mida kohtunikud ei näe ja öigus valet palju ja ohvreid muidugi ja vörus on olemas 100 line kamp hulle kes on vöimeline su kambaga kasusaamise eesmärgil surnuks lüpsma :lol: turistidele teadmiseks :lol:

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD