Ministeerium: Eesti haridussüsteemi tuuakse maailmas eeskujuks

Sel nädalal peetud UNESCO hariduse tippkohtumisel tõsteti Eestit taas esile kui uuenduslikku riiki, kus inimesed on avatud haridusuuendustele ja digilahendustele, teatas haridus- ja teadusministeerium ööl vastu laupäeva pressiteates. 

Tippkohtumisel arutati ÜRO kestliku arengu tegevuskava 2030 haridusvaldkonna eesmärkide täitmist.

Kohtumisel Eestit esindanud ning kolme sisulise ettekandega esinenud haridus- ja teadusminister Mailis Repsi sõnul ei ole eestlaste jaoks enam uudiseks innovaatiline ja avatud lähenemine hariduses, küll aga oleme maailmas teistele riikidele suunanäitajaks ja eeskujuks, seisis pressiteates. 

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +7
Vaimse tervise probleemid laste hulgas, riskikäitumised, suitsiidid katsed, ülipikad järjekorrad Raja tänavale, stress, depressioon, üksildus jne - aga sellest me kõvasti ei räägi mis siis, et nende näitajate poolest oleme Euroopas esirinnas ja edukad. Meie eputamine eduga on katkine ja sisutühi. Oot, mis see väsinud pedagoogide % oligi??!!! Koomikute riik.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD