Menu

.      

Meedias enim mainitud omavalitsusjuht on endiselt Savisaar

Meedias enim mainitud omavalitsusjuht on endiselt Savisaar

Kirjutav meedia mainis märtsis Eesti suuremate omavalitsuste juhtidest jätkuvalt konkurentsitult kõige rohkem Keskerakonna esimeest ja Tallinna linnapead Edgar Savisaart, kellest kirjutas 706 uudist või artiklit.

BNS-i Gruppi kuuluva ETA Monitooringu andmetel oli omavalitsusjuhtidest märtsis mainimiste arvu järgi teisel kohal Rakvere reformierakondlasest linnapea Andres Jaadla, kes leidis mainimist 40 uudises või artiklis.

Tartu reformierakondlasest linnapea Urmas Kruuse ületas märtsis uudisekünnise 29 korral, Jõhvi reformierakondlasest vallavanem Tauno Võhmar 27 korral ja ning Narva keskerakondlasest linnapea Tarmo Tammiste 22 korral.

Pärnu linnapea Toomas Kivimägi leidis märtsis ajakirjanduses mainimist 17 korral, Võru reformierakondlasest linnapea Jüri Kaver 14 ja Kuressaare reformierakondlasest linnapea Mati Mäetalu 11 korral.

Eesti ülejäänud suuremate omavalitsuste juhid leidsid märtsis ajakirjanduses mainimist alla kümne korra.

ETA Monitooringu ülevaade arvestab eesti- ja venekeelset trükimeediat, uudisteagentuuri BNS ja suuremaid võrguväljaandeid, arvestatud ei ole linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid. Samuti ei kajasta ülevaade omavalitsusjuhtide mainimist televisioonis ja raadios.

bns

20 PÄEVA ENIMLOETUD