Menu

.      

Politsei lõpetas Rukkilille lasteaia õnnetuse uurimise

Politsei lõpetas Rukkilille lasteaia õnnetuse uurimise

Politsei lõpetas mullu novembris Tallinna Laagna Rukkilille lasteaias hukkunud kolmeaastase poisi surma põhjuste kohtueelse uurimise ning edastas kriminaalasja materjalid Põhja ringkonnaprokuratuurile, kirjutab Postimees.

"Prokurör tutvub praegu toimikuga ja analüüsib kogutud tõendeid ning otsustab seejärel edasised sammud," ütles prokuratuuri pressiesindaja. Tema kinnitusel pole praegu kellelegi selles kriminaalasjas kahtlustust ega süüdistust esitatud. Mis ajaks prokurör otsused teeb, ei saa pressiesindaja sõnul öelda, kuid tema kinnitusel on see prioriteetne juhtum.

Tallinnas Lasnamäel Laagna Rukkilille lasteaias juhtus mullu 16. novembril traagiline õnnetus, kui mänguväljaku redelil roninud kolmeaastane poiss libastus, jäi peadpidi redeli pulkade vahele kinni ja lämbus, sest redelil puudus alt teine pulk ja lapsel polnud oma jalgu kuhugi toetada. Vaatamata meedikute katsetele poisi elu päästa suri laps veidi peale kella 13 kohapeal.

Juhtumi asjaolude väljaselgitamiseks alustas Põhja prokuratuur kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest. Karistusseadustik näeb süüdimõistmisel sellise teo eest ette kuni kolmeaastase vangistuse.

bns

20 PÄEVA ENIMLOETUD