Maksuamet leidis sotsiaalasutuse juhilt suurel hulgal salasigarette

Maksu- ja tolliameti töötajad leidsid ühes sotsiaalhoolekande asutuse juhi töö- ja elupaigast ligi 14 000 Valgevene ja Venemaa maksumärkidega salasigarette.

Maksu- ja tolliameti töötajad otsisid vihjena saadud informatsiooni põhjal läbi ühe sotsiaalhoolekande asutuse, mille juhti oli alust kahtlustada salasigarettide hoiustamises, teatas ameti pressiesindaja BNS-ile. Pressiesindaja ei soovinud täpsustada, millises Eesti maakonnas või piirkonnas sotsiaalhoolekandeasutus asub.

Asutuse juhi töökabineti kapist leidsid tolliametnikud läbiotsimise käigus 2820 Valgevene ja Venemaa maksumärkidega salasigaretti. Asutuse juhi elukoha läbiotsimisel leiti kokku 11 980 Valgevene ja Venemaa maksumärkidega märgistatud sigaretti. Osa neist suitsupakkidest oli magamistoas aknalaua all põrandal, osa oli elutoas diivani taga spordikotis, osa aga köögis kappide peal.

"Niisugune juhtum, kus salasigarettide käitlemisega on seotud sotsiaalasutuse juht, on maksu- ja tolliameti tollitöötajate hinnangul esmakordne," sõnas pressiesindaja.

bns

Comments  
  +1
ju siis pole miskit uudist
  -2

Quoting vau:

kas see oli siis Võrumaal, et VT kirjutab?


Jooksvad uudised :-* kui sa aru nagu ei saa.
Tead mis asi on JOOKSVAD UUDISED :P
  +3
kas see oli siis Võrumaal, et VT kirjutab?
  -4
Ka sotsiaaltöötaja tahab inimväärselt elada

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD