Tartu politsei tabas pandimaja röövimises kahtlustatavad

 Tartu kriminaaltalituse politseiametnikud pidasid kinni kaks pandimaja röövis kahtlustatavat meest, Tartu maakohus võttis mehed Lõuna ringkonnaprokuratuuri taotlusel vahi alla.

Kaks maskides meest sisenesid 8. märtsil Tartus Aleksandri tänaval asuvasse pandimajja, lõid kirvega katki vitriiniklaasi ning röövisid ehteid ja elektroonikaseadmeid, tekitades kahju kokku üle 4000 euro.

Politsei pidas sellel nädalal kahtlustatavana kinni 21- ja 23- aastase mehe. Üks neist on varem kriminaalkorras karistatud, teatas Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja BNS-ile.

"Röövitud esemed olid maha müüdud, kuid politseinikel õnnestus osa neist tagasi saada," märkis ringkonnaprokurör Tatjana Tamm.

Üks meestest on kahtlustatav ka teises kriminaalasjas, milles ta oli tagaotsitavaks kuulutatud. Politsei kahtlustab teda Tartus Kuu tänaval asuva pandimaja röövimises, mis leidis aset mullu jaanuaris.

Lõuna prefektuuri kriminaalbüroo juhi Vallo Koppel tänas kaasabi eest kõiki meediaväljaandeid ning inimesi, kes on politseiga ühendust võtnud ja erinevat informatsiooni edastanud. Tatjana Tamm märkis, et politseile laekunud info oli detailselt kontrollitud, samuti kogusid ka uurijad andmeid ja tõendeid.

Kolmapäeval esitas prokuratuur Tartu maakohtule vahistamistaotluse, mille kohus ka rahuldas.

bns


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD