Maxima Eesti müügitulu kasvas esimeses kvartalis aastaga 23 protsenti

Foto: Mihkel VanariMaxima jaeketi müügitulu Eestis ulatus esimeses kvartalis üle 77 miljoni euro, kasvades aasta varasema perioodiga võrrelduna 23 protsenti.

Maxima teatel tuli osa käibekasvust tänu uutele kauplustele. Esimeses kvartalis avas ettevõte poed Türil ja Haapsalus, tänavu on plaanis avada kokku kümmekond uut kauplust.

Maxima Eesti juhatuse esimehe Vaidotas Pacesa sõnul oli jaekaubanduse kasv esimeses kvartalis võrreldes eelmise aasta algusega väga kiire. "Eelmisel aastal pärssis tarbimisaktiivsust uue rahaga harjumine ja kiire hinnatõus. Nüüd on hindade liikumine mõõdukam ja tarbimisotsuseid tehakse julgemalt."

Maxima turuosa suurenes ettevõtte hinnangul oma segmendis 18 protsendini.

Maxima grupil on Balti riikides ja mujal kokku 485 kauplust, millest 220 asub Leedus, 136 Lätis, 66 Eestis, 42 Bulgaarias ja 21 Poolas. Kontsernil on kokku üle 28 000 töötaja.

bns

Comments  
  +2
Tulud suured, kulud väikesed ! Töötajaid kolme koha peale üks palgatud, sellelegi makstakse orjapalka, et vaevu hing sees püsiks. Piinlik ei ole neil oma tulusid kuulutada, sellisel moel. Saaks aru veel siis, kui neid tulutootjaid (saalitöötajaid, kassapidajaid, ostujuhte jne. ), ilma kelle suure tööta see tulu neil saamata oleks koheldaks inimvääriliselt ja hinnataks ka nende tööd õiglase palgaga, mitte sandisentidega. Vot nii......
  +1
miks antslasse ei ehitada ühtegi uut poodi!ühistu ei lase kedagi antslasse stagna-aeg ei arendata antslat :sad: :sad: :sad:
  +3
ostan sealt meie Eestimaa piimatooteid, lihatooteid ja ka meie juurvilja+välismaa puuvilja ja olen väga rahul, sest seda kõike saan Maximast odavamalt kui näiteks Selverist.Eks rahakoti paksus määrab selle, kust jaksan osta.Samuti puhastusvahenditele ja pesupulbritele on alati soodustus, miks peaks maksma mujal rohkem.
  -3
neetud välismaa orjapidajad.vaadake kelle kaupa te ostate ,kallid kaasmaalased.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD