Politsei liiklusliin sai augustis tuhat kõne

Politsei- ja PiirivalveametAugustikuu jooksul on politsei liiklusliin kogunud populaarsust ning ühe kuu vältel helistati üle-eestilisele liiklusliini numbrile tuhat korda.

Reedel kell 14.40 laekus liiklusliini numbrile 14900  tuhandes telefonikõne, kui murelik inimene teatas Tallinnast Liikuri tänaval asfalteerimistöödele ette jäänud pargitud sõiduautost, teatas politsei- ja piirivalve pressiesindaja. Liiklusliini operaator võttis ühendust sõiduki omanikuga ning teavitas teda tekkinud probleemist.

Liiklusliini projektijuhi Baldur Pildeni sõnul on politseil hea meel, et inimestel on sekkumistahet muutmaks igapäevast liiklust ohutumaks.

Politsei liiklusliinile 14900 oodatakse eeskätt teateid selliste liiklusalaste rikkumiste kohta, millest hädaabinumbri 110 teavitamist ei peeta otstarbekaks. Liiklusliin töötab kõikidel päevadel kell 7-19.

Comments  
  -2
ei või olla,kas sa oled midagi nuusutanud või?
  +4
ag kuhu kodanikul kiire abi saamisel helistada kus lällavad tattnokad,kõrvahaigete autopedede tümakad,lälllavad ja roojavad pidevalt öised tattnokad...MIKS KAOTATI LINNADEST OTSE KORRRAKAITSE POLITSEI ja mingi liikulsega segi soustiti ja kui nt.võrust elvasse keskusesse läheb kõne ei saa need tibinad mõhkugi aru,kus,mis millala....vaja on otse reaktsiooniga ja võrus või ükskõik,mis linnas koheselt kumminuiaga politsei kohale jõuaks sekunditega ja tattnokkadele ÜLE KÜÜRU PAAR SIRAKAT VIRUTAKS,et VANEMAD TÖÖL KÄIVAD LINNAKODANIKUD TURVALISELT END TUNNEKSID JA VIGASTUSTETA TÖÖPÕLLIL RIVIS OLEKSId...miks peab kortermajade ümbruse, jne kodanik kaklema tattnokkadega kuna KORRAKAITSJAID LIHTSALT POLE ISEGI PISTELISTE PATRULLIMISTEGA ENNETUSEKS kuumades kohtades???

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD