Menu

.      

Lõuna-Eesti vahvaimad vanaisad 4

  • Kirjutas Irja Tähismaa

PILDIKONKURSS ❯ Teie ees on kaks järgmist Lõuna-Eesti vahvaima vanaisa kandidaati. Valige nende seast oma lemmik, kirjutage tema nimi ja number juuresolevale hääletussedelile nr 4 ning tooge või saatke sedel Võrumaa Teataja toimetusse. Postiga saates on aadressiks PK 1, Oja tn 1, 65602 Võru. Viimane päev sedeleid nr 4 toimetusse saata või tuua on järgmise nädala teisipäev ehk 7. juuli.

Tuletame ühtlasi meelde, et viimane päev vanaisa konkursile esitada on 16. august ehk selleks on aega poolteist kuud. Lõuna-Eesti vahvaima vanaisa konkursil võivad osaleda kõik vanaisad, kes elavad Lõuna-Eestis (s.o Võru-, Põlva-, Valga-, Tartu-, Jõgeva- ja Viljandimaal) ning kel on vähemasti üks lapselaps. Vanaisa võivad konkursile esitada nii tema pere kui ka sõbrad ja tuttavad ning vanaisa võib end konkursile esitada ka ise. Osalemiseks tuleb saata/tuua toimetusse vanaisa foto ning lühikirjeldus (mille poolest on vanaisa vahva). Lisage juurde vanaisa nimi, vanus ja elukoht ning tema konkursile esitaja andmed (nimi, aadress ja telefon ning seos vanaisaga). Vanaisa võib konkursile esitada meiliaadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., postiaadressil postkast 1, Oja tn 1, 65602 Võru või jättes foto ja kirjelduse kuulutuste vastuvõtmise tuppa.

Loos

Viimased Romantikafestivali kutsed kahele võitsid endale Ülo Merisalu Võrust ja Regina Kikas Antsla vallast Kraavi külast. Palju õnne! Kutsed saab kätte toimetusest või soovi korral postiga.

{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD