Menu

.      

Vanaisade toetajatega liitusid ka Premium 7, POP Salon ja Valga linnavalitsus!

Foto: ERAKOGUUUED KONKURSIAUHINNAD • Uus nädal on toonud „Lõuna-Eesti vahvaima vanaisa” konkursile uusi toetajaid. Nendeks on kütusefirma Premium 7, ilusalong POP Salon ja Valga linnavalitsus. Premium 7 paneb välja 50eurose kinkekaardi, POP Salon 20eurose kinkekaardi ja Valga linnavalitsus kuus komplekti linna meenetega.

Konkursil „Lõuna-Eesti vahvaim vanaisa” võivad osaleda kõik vanaisad, kes elavad Lõuna-Eestis ehk Võru-, Põlva-, Valga-, Tartu-, Jõgeva- ja Viljandimaal ning kellel on vähemalt üks lapselaps. Vanaisa võib konkursile esitada tema pere, kuid vanaisa võib end konkursile esitada ka ise. Konkursil osalemiseks tuleb saata Võrumaa Teataja toimetusse foto vanaisast ning lühikirjeldus selle kohta, mille poolest on ta vahva (mida vanaisaga koos ette võtate, mida ta kõige paremini oskab, mida on elus korda saatnud ja läbi elanud jne). Lisage ka vanaisa nimi, vanus ja elukoht (maakond, linn/vald, küla) ning enda andmed (kes olete vanaisale, nimi, aadress, telefon) ja saatke need Võrumaa Teataja toimetusse e-postiaadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., postiaadressil PK 1, Oja tn 1, 65602 Võru või tooge ise toimetusse kohale! Viimasel juhul jätke foto ja kirjeldus kuulutuste vastuvõtu tuppa (foto saab hiljem tagasi).

Konkursi peaauhindadeks on kaks reisi Toompeale vanaisale, vanaemale ning lastelastele, mille on välja pannud Meelis Mälberg ja Tarmo Tamm, tahvelarvuti Võru Polarilt, kiiktool Mobecorilt ning 100eurone pidu Õlle 17 Captain Morgani toas. Lisaks sellele ootab vanaisasid 100 euro väärtuses kinkekaarte Võru Tarbijate Ühistu Maksimarketilt, 100 euro väärtuses kinkekaarte BENU Apteegilt, 60 euro väärtuses kinkekaarte Südameapteegilt, 50eurone kinkekaart OÜ-lt Gründer, 50eurone kinkekaart Premium 7-lt, kolm kümneeurost kinkekaarti Chillinilt, 30eurone kinkekaart Silja Spordilt, 20eurone kinkekaart POP Salonilt, tööriistakohver K-rautalt, kringel Katariina kohvikult, lõunasöök Ivari Padariga, kindad-sokid Võru pensionäride päevakeskuselt, raamatud Olavi Ruitlaselt, Veiko Märkalt ja Liina Kersnalt ning kuus komplekti linna meenetega Võru linnavalitsuselt ja Valga linnavalitsuselt.

Auhinnad ootavad ka vanaisade konkursile esitajaid. Nende vahel loosime välja viis kutset kahele 3. juulil toimuvale „Romantikafestivalile” ja viis kutset kahele Võru Kandle suvelavastusele „Simmanilugu”. Lisaks läheb alates järgmisest nädalast, mil alustame vanaisade piltide avaldamisega, vanaisade konkursile esitajate ning kupongisaatjate vahel igal nädalal loosi ka mitmeid muid auhindu, sealhulgas kinkekaardid Maksimarketilt, Mobecorilt, Õlle 17-lt ja Tamula rannabangalolt, raamatud kirjanikelt, meened Võru ning Valga linnavalitsuselt jpm.

Rõõm on tõdeda, et sel konkursil on meil toetajaid rohkem kui kunagi varem. Sellegipoolest ei tee küll küllale liiga ja kui kellelgi on veel soovi meie tiimiga liituda, siis palun andke sellest märku, kirjutades e-postiaadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.!

Viimane päev vanaisa konkursile esitada on 16. august. Kuid kiirustage, kui soovite võita priipääset kahele „Romantikafestivalile” või Kandle suvelavastusele „Simmanilugu”!

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD