Menu

.      

Vahetunnis lustimine saab vunki juurde

  • Kirjutas Sten Sang

Vastseliina gümnaasiumi agarad keksukummi ja footbagi harrastajad said uued lemmikud kätte pärast jõuluvaheaega ning lihvivad hoogsalt oma oskusi. Foto: AIGAR NAGEL

Heategevusprojekt „Vahetund.ee” toob vanad head mängud nagu kummikeksu ja pisikese pehme terade või liivaga täidetud footbagi tagasi koolidesse. Novembri lõpus Tallinn Moon Rotary klubi algatatud projektiga on praeguseks liitunud suisa kolm Võru kooli: Osula põhikool, Vastseliina gümnaasium ja Võru Kreutzwaldi kool.

Liikumisvaegus kimbutab

Tallinn Moon Rotary klubi president Merlin Nurk annab teada, et esmaspäevase seisuga on mänguvahendid kätte saanud Vastseliina gümnaasium. „Ka Osula põhikooli eelarvefond on täitunud ning nemad saavad vahendid kätte järgmisel nädalal. Võru Kreutzwaldi Kooli fondist on hetkeseisuga täitunud 22 protsenti.” Ta lisab, et senine tagasiside koolidelt on olnud väga positiivne ja laekunud on palju tänuavaldusi projekti elluviimise eest. Esmaspäevaks oli end registreerinud 138 kooli ja eelarvefondid on täis saanud 74 kooli.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD