Menu

.      

Rõuge vald ei sulge koole ja lasteasutusi

  • Kirjutas Heleri Lakur

FOTO: Aigar Nagel

PANDEEMIA > Neljapäeval, 12. märtsil kella 14 ajal lõppes Rõuge vallavalitsuse erakorraline kohtumine Rõuge haridusasutuste esindajatega. Vald otsustas, et Rõuge valla koole, lasteasutusi ja ka valla hallatavaid asutusi ei suleta.

„Avatuks jäävad ka raamatukogud ja rahvamajad, küll aga palume tühistada ja lükata edasi Rõuge valla ametiasutuste ja hallatavate asutuste poolt toimuvad suuremad üritused,” kinnitab vallavanem Mailis Koger Võrumaa Teatajale pärast äsja lõppenud koosolekut. „Samuti oleme seda meelt, et planeeritud õppereisid, väljasõidud ja lähetused välisriikidesse tuleb edasi lükata, selleks tähtajaks oleme seadnud 30. aprilli. Samamoodi ei võta me vastu külalisi välisriikidest 30. aprillini,” nendib Koger.

Küsimusele, kas ka mittetulundusühingute ja ettevõtjate korraldatavad üritused tuleks ära jätta, vastas vallavanem, et ta soovitab järgida valla eeskuju. „Keelata me nende ürituste toimumist ei saa, küll aga soovitame kõigile järgida terviseameti ettekirjutusi ja ohutusnõudeid. Mis puudutab ka väiksemaid MTÜde ja ettvõtjaste korraldatavaid üritusi, siis meie poolt on soovitus järgida meie eeskuju,” ütleb Koger.

Vallavanema sõnul antakse elanikele infot jooksvalt ning kui midagi erakorralist ei juhtu, siis haridusjuhtidega toimub järgmine kohtumine juba esmaspäeval.

Toimetuse andmetel leiab ka Võru vallas täna aset vallavalitsuse ja hallatavate asutuste esindajate erakorraline kohtumine viiruse leviku ennetamiseks.

Seotud lood


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD