Menu

.      

Võrumaa Teataja tellijaauhinna võitja on Anu Lust

  • Kirjutas Kadri Nagel

Anu Lust koduhoovis, kus on suvel hea aega veeta. Grillikomplektist leiab igaüks endale midagi sobivat. Kuna lapsed on veel väikesed ja limonaadiga väga tutvust teinud pole, siis seda rohkem colat saavad ära juua suuremad pereliikmed. Foto: AIGAR NAGEL

Selle nädala auhinna toimetasime lugejani täpselt enne jaani, et koti sisu oleks hea õigel ajal ära kasutada. Loosisime välja A1000 kokku pandud grillikomplekti, mille väärtuseks on 50 eurot. Auhinnakotist leiab Civita mahla, suure koti grillsütt, süütevedelikku, A1M Colat, šašlõkke, sääsetõrjevahendit, ketšupit, grillkastet, Sangari õlle ja Tamula Vanakese.

Võitjaks osutus Rõuges perearstina töötav Anu Lust. Anu jääb intervjuud andes tagasihoidlikuks, aga räägib, et ootab suvepuhkust, mis peaks algama siis, kui lapsed lasteaiast koju jäävad. Koos võetakse alati midagi toredat ette ning jaanid veedetakse pereringis. Väikeste laste, maja korrashoiu ja sellise vastutusrikka ametikoha juurest hobideks eriti aega ei jää, sest aeg kulub ära kas siis aias või lastega tegeledes. Anu Lusti koduaed on küll hästi minimalistlik, aga näeb väga kena ja hoolitsetud välja ning silm lausa puhkab.

Perearstitöö väikeses maakohas nõuab võrreldes suurlinnaga rohkem mitmekülgsust, sest väikeses kohas pole kõiki spetsialiste kohe kõrvalt võtta ning paljudele patsientidele valmistab raskusi isegi Rõugest Võrru eriarsti juurde minek.

Lehte on Anu Lust lugenud juba mitu aastat ja jääb lehega rahule. Ta märgib, et viimasel ajal on muutunud teemad mitmekesisemaks ja on rohkem lugeda. Kui küsida muudatuste kohta, mida võiks teha, saab kiirelt vastuse, et välja võiks jätta telekava, aga Anu mõistab, et paljudele on see siiski vajalik.

Hea lugeja, kui ka Sina soovid osaleda meie tellijaauhindade loosimises, siis telli Võrumaa Teataja või pikenda olemasolevat tellimust. Järgmisel nädalal võid juba võitjaks osutuda! Loosimises osalevad kõik vähemalt pooleks aastaks tellimuse esitajad või tellimuse pikendajad, samuti püsikorraldusega tellijad. Iga nädal toome auhinna kas või koju kätte. Kampaania kestab kuni 6. juulini.

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD