Menu

.      

Äärmuslik aeg nõuab leidlikke lahendusi – kaks väikeettevõtjat ühendasid oma jõud

  • Kirjutas Kadi Annom

Kaupluse sisseseadmiseks läks aega kolm nädalat. Fotol meenutus remondiajast. Triin Soon (paremalt) ja Maira Mesi. FOTO: Erakogu

Klientide mugavuse tõttu on äritegevus suuresti koondunud kaubanduskeskustesse. Ühest majast soovitakse kätte saada kõik teenused, toidu- ja tööstuskaubad. Peale selle hindab klient alati ka parkimisvõimalust. Üksikettevõtjad, kes on oma väikepoed sisse seadnud kesklinna vanadesse majadesse, on hääbumas. Aegu tagasi oli pisipoodide õitseaeg, nüüd on esile tunginud arusaam, et kui sind ei ole kaubanduskeskuses, siis ei ole sind olemas.

Kriis tegi ideest reaalsuse

Maira Mesi on alates 2008. aastast pidanud Võrus Venemaa toodete pudupoodi ning Triin Soon tegelenud viis aastat rõivakaupade, mänguasjade ja esmatarbekaupade müügiga esiti pisipoes ja hiljem internetis. Koroonakriisi aeg haavas kõige rohkem väiksemaid poode. Iga päev kustusid tuled mõnedes Võru linna pisipoe akendes ja oldi sunnitud uksed sulgema.

Enne kriisiaega olid saatusel omad plaanid ja Triin Soon sattus kliendina väikeettevõtja Maira Mesi kauplusesse kreemi ostma.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD