Kas tantsutreenerile tuleks anda uus võimalus?

Andre Laine FOTO: Aigar Nagel

Võru Kreutzwaldi kooli tabas möödunud nädalal halb uudis, kui koolijuht oli sunnitud vallandama senise tantsuõpetaja, kes oli sama kooli õpilasele saatnud endast poolalasti fotod.

Lugupeetud tantsujuht ja koreograaf Andre Laine töötas kuni eelmise nädalani Võru linna suurimas põhikoolis tantsuõpetajana ja alustas käesoleval õppeaastal tööd ka 5. klassi klassijuhatajana.

Koolijuht šokeeritud

Võru Kreutzwaldi kooli juht Taavi Karu on juhtunust endiselt šokeeritud. „Jah, ma olen pettunud,” vastab koolijuht toimetuse küsimusele.

„Ma olen rääkinud Andre Lainega ja politseiga ning mul on olemas enda jaoks piisav materjal, mille alusel otsustasin, et õpetajana ta edasi enam töötada ei saa.

Kas see oli tema poolt rumal nali või midagi muud, seda pädevust mul otsustada ei ole. Seda, et ta on selliseid postitusi teinud, seda Laine ei eita, aga minu jaoks on see piisav, et ta õpetajaametis olla ei saa,” võtab Karu juhtunu kokku.

Töösuhte lõpetamine tulenes otseselt Andre Laine sotsiaalmeediapostitustest.

Süütegu ei kinnitatud

Lõuna prefektuuri lastekaitsegrupi politseikapten Liia Kilp kinnitas toimetusele teisipäeval (täna), et nädal tagasi laekus politseile info Võrumaa tantsuõpetaja kohta, kes on noorukitega sobimatult suhelnud. Politsei alustas kohe asjaolude selgitamist, et teha kindlaks, kas mehe käitumises võib esineda kuriteo tunnuseid. „Hetkel süüteomenetlust alustatud ei ole. Lõpliku selguse saamiseks on oluline, et inimesed, kel on mehe suhtes pretensioone või infot, mis aitaks asjaolusid selgitada, annaksid sellest politseile teada,” märgib Kilp.

Selleks palub Kilp info edastada e-kirjaga aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Enne artikli ilmumist proovis toimetus selgituste saamiseks ühendust võtta ka tantsuõpetaja endaga, kuid paraku ei vastanud mees toimetuse kõnedele.

Võru Kreutzwaldi kool on tantsuõpetaja leidmiseks välja kuulutanud uue konkursi.

Comments  
  +1
krr tule taevas appi mida te siin süüdistateAndre on isa,mida te lõhute lapse hinge kilduteks kõik olete lapsevanemad.
  0
Anonüümsel on anonüümne loogika. Mul on tõendeid, et mul on lapsed ja oma lastega suhtlen vabalt. Nende nimesid, vanust ja mõõtmeid teile küll ei jaga. Tõenditega tegeletakse. Üks ja üsnagi piisav tõend on juba teatud tulemuseni viinud. Me kõik oleme inimesed kes seisavad oma õiguste ja enam-vähem normaalse ühiskonna vaimse tervise eest! Ma usun, et sisimas oleme ju kõik siiski head inimesed, alti aga see ei tule hästi välja.
  +5
Karm A mina ei tea kas teil on lapsi kes käib Andre tantsutinnis või Võru Tantsukeskuses aga pole tõendeid, et Andre on midagi sellist teinud ja ei usu, et teekski.
  0
Oletan, et neid nn. süütuid naljaseikasid hakkab nüüd tasapisi kogunema ja vaikivatest nurkadest hakkab rohkem infot tulema. Ah jaa, mis puutub tundide huvitavaks tegemisse, siis peale keskmise sõrme näitamise ja muude allapoole vööd naljade eksponeerimise on ka teisi võimalusi. Ei tea, kas keegi lubaks mõnes huvikoolis veel mõnel õpetajal alaealiste elu huvitavaks teha (keskmise sõrme abil, rääkimata muudest kehaosadest)?
  -12
Taavi Karu tuleb hoopis minema saata ma leian selle jama peale :)
  +45
Õpetaja Andre tegi rumalat nalja aga sellegipoolest õpivad inimesed oma vigadest. Kui laps ütleb et Andre näitab neile keskmist sõrme mõtlen mina samal ajal mida küll need lapsed talle näitavad. Andre üritab teha laste tunde lõbusaks, naljakaks ja et nad tahaksid seal käija. Minu arvamus on see, et Andre Laine peaks saama teise võimaluse.
  +3
Aastaid tagasi minu tuttavale tegi üks Võru õpetaja ebasobiva ettepaneku. Kallid lapsevanemad, palun rääkige oma alaealiste lastega ja olge nende jaoks olemas. SEE ON OLULINE TEEMA!!! Halbu inimesi on ka väikestes linnades mitte ainult USA-s...
  +12
Kahjuks aastaid tagasi olid minu lapsed sunnitud tema tundides käima sest see oli kohustus ja koolis oldi temast hirmus vaimustuses. Vaatamata sellele, et ta liikumistundides alatasa mingit kahtlast kahemõttelist teksti edastas, ei tehtus sellest suurt numbrit. Ma olin täitsa nõutu kui kuulsin oma lastelt mida ta endale lubas, ehk nüüd siis tuleb midagi ilmsiks.
  +9
Kui ikka laps tuleb koolist koju ja räägib, kuidas "õpetaja" tantsu tunni ajal laste nähes oma kubet sügab ja keskmist sõrme näitab, siis sellise koht ei olegi koolis

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD