Menu

.      

FOTOD Pime aeg on taas saabunud! Kas sina kannad helkurit?

  • Kirjutas Kadi Annom

Võrumaa Teataja toimetusel on saanud iga-aastaseks traditsiooniks minna oktoobrikuu keskel koos politsei- ja piirivalveameti esindajaga Võrumaa tänavatele ning tuletada jalgsi ja jalgrattaga liiklejatele meelde, et helkurita ei pruugi autojuhid neid märgata. FOTOD: Aigar Nagel

Nii nagu kevade saabudes võtab natukene aega, et harjuda valgemate õhtutega, on veelgi keerulisem sügisel tunnistada, et taas on saabunud pime aeg ning on tarvis end teiste liiklejate jaoks nähtavaks teha.

Võrumaa Teataja toimetusel on saanud iga-aastaseks traditsiooniks minna oktoobrikuu keskel koos politsei- ja piirivalveameti esindajaga Võrumaa tänavatele ning tuletada jalgsi ja jalgrattaga liiklejatele meelde, et helkurita ei pruugi autojuhid neid märgata.

Nii toimus ka tänavu 13. oktoobril sõbralik helkurikontroll. Kontrolli käigus tegi piirkonnapolitseinik Elar Sarik teavitustööd helkuri kandmise vajalikkuse kohta ja Võrumaa Teataja toimetus uuris liiklejatelt, kui agarad helkurikandjad ollakse ning mis põhjustel pimedal ajal veel kõige soodsamat elukindlustust kapist välja otsitud ei ole.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD