Menu

.      

VIDEO 15 Eestimaa paigas moodustati inimestest sõbrapäevasüda

  • Kirjutas Kadi Annom

15 Eestimaa paigas moodustati inimestest sõbrapäevasüda FOTO: Aigar Nagel

Kas sina olid Võru linna keskväljakul oma panust andmas?

JJ-Street tantsukool koostöös kohalike omavalitsustega üle Eesti kutsus üles kõiki välja selgitama, kus asub Eesti suurim süda? Üleskutsest võttis osa 15 kohalikku omavalitsust, teiste hulgas moodustati inimketist süda ka Võru linna keskväljakule. Enne südame moodustamise kallale asumist sai nautida JJ-Street tantsukooli noorte ja õpetajate rütmilist etteastet ning nõksutada puusad soojaks tantsukooli treeneri Mari Venski juhendamisel.

“Selline südame tegemine on meil tegelikult traditsiooniks olnud ka tantsulaagrites. Nii mõtlesidki noored, et miks mitte teha seda sõbrapäeva eel ja üle kogu Eesti. Idee tuli vahetult enne sõbrapäeva ja mul on hea meel, et nii lühikese etteteatamisega on kaasa tulnud nii palju inimesi. Kokku moodustatakse süda 15 omavalitsuses ning sõbrapäeval, 14. veebruaril avaldame kõik südamed üle Eesti ja anname välja Eesti suurima südamega koha tiitli,” tutvustas Venski.

15 Eestimaa paigas moodustati inimestest sõbrapäevasüda FOTO: Aigar Nagel

Pühapäevase ürituse juhatas avasõnadega sisse linnapea Anti Allas. “Ma tänan kõiki, kes on siia tulnud. Olen kindel, et me vajame enda ümber just südamlikke inimesi ja et just suure südamega tehtud asjad pakuvad nii tegijaile kui ka osasaajatele hingerahu. Head peagi saabuvat sõbrapäeva!” sõnas Allas.

Homsel sõbrapäeval selgub, milliine omavalitsus pälvis Eesti suurima südamega koha tiitli!

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD