Menu

.      

Võrumaa Teataja tellija Ruti Loid võitis Mobecori 110eurose kinkekaardi

  • Kirjutas Kalev Annom

mobecor.ee

Võrumaa Teataja kuulutustetoa arvuti valis tellijaauhinna võitjaks võrulanna Ruti Loidi, keda ei õnnestunud aga leida, ja nagu nüüd selgus, oli võitja hoopis päikesereisil Egiptuses.

„Juhtus jah selline meeldiv asi, et lapselaps Henri Samuel korraldas Egiptuse-reisi ning saime olla mere ääres ja päikese käes,” ütleb pruuni jumega Ruti Loid oma kodus, mille aknast paistab lumine aiamaa. „Henri Samuel (14) on väga osav tehnikasportlane ja võitnud isegi Eesti meistreid. Kihutab metsas, jääl … Lühidalt öeldes: paneb hullu!”

30 aastat Võrus

Ruti Loid meenutab, et kolis Valgast Võrru 30 aastat tagasi ja tellis kohe ka Võrumaa Teataja, sest kohaliku eluga peab kursis olema ja Võrumaa Teatajast saab kõige-kõige parema ülevaate.

Võru aastate alguses töötas Ruti Loid veerand sajandit gaasianalüsaatorite tehases ja on pidanud ka hooldajaametit. Valgas oli Ruti Loid kondiiter.

Mobecor on tuttav firma

„Mobecor on tuttav mööblipood, sest meil on terve esikumööbel ostetud Mobecori mööblimajast,” tutvustab Ruti Loid oma eramaja suurt esikut ja teeb väikese ringkäigu ka teistes tubades, mis on väga valgusküllased, väga koduselt sisustatud ja eeskujulikult korras.

Ruti Loid armastab ujuda, võimelda, külastada spaasid, ta oli pikki aastaid edukas petangimängija, mille kohta on kodus ülirikkalik valik medaleid ja karikaid.

„Aktiivne tegutsemine tuleb ainult kasuks,” on Ruti Loid veendunud.

Lisainfo: mobecor.ee

Äsja Egiptuse-reisilt saabunud Ruti Loid oma kauni kodu köögis. Foto: KALEV ANNOM

 


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD