Menu

.      

Võru Spordikooli uus maadlustreener Igor Galat koos perega otsib Võrru üürikorterit

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Võru Spordikoolil on rõõm teatada uue maadlustreeneri Igor Galati liitumisest nende meeskonnaga. Igor on pärit Ukrainast, kuid kolis Eestisse koos perega juba neli aastat tagasi, 2019. aastal. Nüüd plaanib ta koos oma abikaasa Violetta ja kahe lapsega Viljandist Võrru kolida, et perele luua uus kodu.

Igor on lõpetanud ülikooli Ukrainas kehakultuuri erialal ja omab Eesti maadlustreeneri 5. kategooria kutsetunnistust, mis kinnitab tema pädevust selles valdkonnas. Pere juured on osaliselt Eestis, kuna Igori vanaema on eestlane. Nad ootavad põnevusega uue pereliikme saabumist, kuna detsembris sünnib perre kolmas laps.

Kuigi Igor räägib eesti keelt algtasemel, käib ta aktiivselt eesti keele kursustel ning praktiseerib keelt igapäevaselt, et paremini kohalikku kultuuri sulanduda. Pereema Violetta töötab küünetehnikuna ja plaanib oma äritegevust Võrus jätkata, otsides uusi kliente.

Kuna Võrus on olnud üürikorterite valik 3-4-toaliste korterite osas piiratud, palub pere abi leidmaks sobivat kodu. Neil on vaja vähemalt 3-toalist korterit.

Kui teate mõnda vihjet üürikorteri kohta, mis sobiks perele, siis võtke julgelt ühendust Võru Spordikooliga või perenaise Violetta Instagrami kontoga (https://www.instagram.com/viola_galat_nails/).

Iga info korteri kohta on teretulnud ja aitab Igoril, Violettal ja lastel leida uus kodu Võrus ning alustada uut peatükki oma elus.


Info edastada: Karel Saarna tel 5560 3989 See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. Võru Spordikool

20 PÄEVA ENIMLOETUD