Koidula tänav 4. Võrumaa arenduskeskuse korterelamu toetusmeetmete konsultandi Jaanus Margi sõnul on tegu muinsuskaitsealal asuva pilkupüüdva välimusega puithoonega, mis on ka kenasti renoveeritud. Fotod: AIGAR NAGEL

Nutikad ehitustööd annavad soojapidavad ja värske õhuga eluruumid

Nutikad ehitustööd annavad soojapidavad ja värske õhuga eluruumid

Koidula tänav 4. Võrumaa arenduskeskuse korterelamu toetusmeetmete konsultandi Jaanus Margi sõnul on tegu muinsuskaitsealal asuva pilkupüüdva välimusega puithoonega, mis on ka kenasti renoveeritud. Foto: Aigar Nagel


Võrumaa arenduskeskuse korterelamu toetusmeetmete konsultant Jaanus Mark räägib lähemalt sellest, millised on seni tehtud ja levinuimad renoveerimistööd Võru linna ja maakonna kortermajade puhul.

Küsime temalt sedagi, kui palju on tema kõrvu jõudnud kuuldusi ebakvaliteetsetest töödest kortermajade juures või objektilt lahkunud ehitusfirmadest.

Ihaldatud C-klass

Jaanus Margi kinnitusel uuritakse temalt palju just osalise renoveerimise kohta. „Kellel laseb katus läbi, kellel on lokaalne katlamaja keldris viletsas seisus. Osalise renoveerimise toetust praegu aga ei pakuta. Eelmise aasta toetusvoorust raha saanud ühistud teevad hoonete täisrekonstrueerimist.”

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD