Menu

.      

Operatiivsündmused 20.-21. juuni 2017

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

20. juunil käisid päästjad mitmeid kordi sõiduteedelt eemaldamas tugeva tuule tõttu murdunud puid. Murdunuid puid ja oksi käidi likvideerimas 19 korral.

Jõgevamaa

20. juunil kell 16.16 sai häirekeskus teate tulekahjust Palamuse vallas Luua külas. Teataja sõnul põles alajaama hoone. Päästjate saabudes oli suits vaibunud ning põlengut hoones ei olnud. Sündmusega tegelesid edasi elektrikud.

20. juunil kell 13.16 teatati häirekeskusele liiklusõnnetusest Pajusi vallas Mõisakülas. Sündmuskohal selgus, et teelt välja sõitnud autot ei olnud võimalik seisata, sest võti oli kõveraks läinud. Lekkis ka õli. Päästjad seiskasid mootori ning likvideerisid õlilekke.

Põlvamaa

20. juunil kell 13.20 sai häirekeskus teate tulekahjust Põlvas Lina tänaval. Sündmuskohal selgus, et elamus oli suitsenud sisse lülitatud elektripliit. Päästjate saabumise ajaks oli elektriseade majast välja viidud.

Tartumaa

20. juunil kell 19.27 sai häirekeskus teate tulekahjust Tähtveres. Teataja sõnul põles elektriliinidele kukkunud puu. Tulekahju kustus iseseisvalt, kui elektrikud olid piirkonnas elektri välja lülitanud.

20. juunil kella 13.31 paiku käisid päästjad likvideerimas maha voolanud õlireostust Tartus Ringtee tänaval. 

Võrumaa

20. juunil kell 17.48 teatati häirekeskusele pinnase põlengust Võru vallas Roosisaare külas. Teataja sõnul tossas turbapinnas. Päästjad kustutasid umbes kahe ruutmeetri suuruse põlengu.

20. juunil kell 14.13 sai häirekeskus teate tulekahjust Antslas. Helistaja sõnul oli kortermaja korteris tunda suitsulõhna. Tema sõnul võis korteris viibida ka vanem inimene. Päästjad sisenesid korterisse ning selgus, et toit oli unustatud pliidile. Päästjad eemaldasid toidu pliidilt ning tuulutasid ruumid. Toas viibinud inimese vaatas üle kiirabi. Korteris

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD