Menu

.      

Võrus Laane tänaval alustati kaugküttetrassi rekonstrueerimistöödega

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Laane tänav FOTO: Võru Linn

Sellel nädalal alustati Danpower Eesti AS tellimusel kaugküttetrassi rekonstrueerimistöödega Võru linnas Laane tänaval Laane tn 3 ja 5 majade vahetus läheduses.

Tööde käigus rekonstrueeritakse Laane tänavaga ristuv kaugküttetorustik, et linnavalitsusel oleks võimalik alustada Laane tänava teekatte rekonstrueerimistööde ja kõnnitee ehitusega. Kaugküttetrassi ehitustöid teostab Esvin Teenused OÜ.

Samuti alustati asfalteerimise ettevalmistustöödega Olevi tänaval Räpina maantee ja Piiri tänava vahelisel lõigul. Tööde käigus langetatakse olemasolevate kaevude kaaned ning sulgseadmete kaped, et oleks võimalik nõuetekohaselt teostada teekatte tasafreesimist. Seejärel paigaldatakse tänavalõigule täies laiuses uus asfaltbetoonkate. Töid teostab Roadwest OÜ.

Palume eelpool mainitud piirkondades kõigil liiklejatel pöörata erilist tähelepanu liikluskorraldusvahenditele ning teel liikuda võivatele ehitusmasinatele ja -töölistele. Palume mõistvat suhtumist ja vabandame tekkida võivate ebamugavuste pärast!


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD