Menu

.      

Võrumaa Teataja auhinnasadu sai alguse

  • Kirjutas Kadri Nagel

Tiiu Liloson, kelle suure palumise peale siiski pildile saime. Tagasihoidlik naine seisab oma töökoha ees, kus ta on töötanud viimased seitse aastat. Foto: AIGAR NAGEL

TELLIMISKAMPAANIA ❯ Võrumaa Teataja tahab jälle oma tellijatele rõõmu valmistada ning hakkab välja loosima uhkeid auhindu. Seekordses auhinnasajus on võimalik võita hea ja paremaga täidetud grillikomplekte, mille on välja pannud OÜ Condor, (www. digipood.eu), mõnusaid sõiduelamusi Tamula järvel Tuuletarga purjeretkedelt (www.tuuletark. ee). Euronics Võru aitab hoida rannavormi ja paneb välja diagnostilised kaalud Beurerilt, naturaltervisetoode.ee poolt on auhinnakorvis ootamas nahahooldustooted, Kuul piljard paneb välja peopaketi kaheksale inimesele ning veel loosime välja muruniiduki CL51CE.

Et osaleda nende auhindade loosimises, ei ole vaja teha mitte midagi muud, kui tellida Võrumaa Teataja digi- või paberleht vähemalt pooleks aastaks ning oledki automaatselt loosirattasse lisatud. Loosimises osalevad ka kõik need, kes pikendavad oma praegust tellimust.

Esimeseks võitjaks on Tiiu Liloson, kes on digilehe lugeja juba 2014. aastast. Tiiu saab endale grillikomplekti Condori digipood.eu poolt, komplekt sisaldab grillsütt, süütevedelikku ja erinevaid grilllihasid. Peale selle veel diagnostilise kaalu Euronicsilt ja Olivolio šampooni osaühingult Tootsimaja (naturaaltervisetoode. ee).

Tiiu Liloson töötab tegevusjuhendajana erihoolduskeskuses, kus ta on olnud juba viimased seitse aastat. Kui uurida, mis teda sellise töö juurde tõi, siis saab vastuseks, et töö on huvitav ja saab inimesi aidata. Samas on ka väljakutseid palju, just koolitustena, samuti meeldib talle suhelda. Tema hobideks on käsitöö ja aiandus. „Maal on aiatööd tarvis suvel teha. Kui palju seda saab hobiks lugeda, pigem natuke nagu kohustus ka,” seletab ta naerdes.

Järgmisel nädalal loosime välja juba uue auhinna. Kui ka Sina, hea lugeja, soovid osaleda loosirattas, siis telli Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt kuueks kuuks. Auhinnaloosis osalevad ka kõik need, kes pikendavad juba olemasolevat tellimust.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD