Menu

.      

Barrus asutas tütarettevõtte ja alustas oma liimpuittoodete müümist Taanis

  • Kirjutas Tomi Saluveer

Barrus käivitas ka tütarettevõtte Taanis, mis hakkab tooteid müüma lõppklientidele. Taani turu osakaal moodustab 30 protsenti põhitoote müügikäibest.

PUIDUTÖÖSTUS ❯ Puidufirma Barrus asutas Taanis tütarettevõtte, muudab oma ärimudelit ja alustas lõppklientide teenindamist. Laienenud on ka liimpuidutootja omanikering. Mõni nädal tagasi koliti sisse ligikaudu 0,8 miljonit eurot maksnud uude kontorihoonesse.

Barrus asutas sügisel Taanis oma müügiettevõtte. Barruse juhatuse liikme Jürgen Ainsalu sõnul on Skandinaavias asuva ja skandinaavlastega komplekteeritud müügiorganisatsiooni mõte teenindada sihtturgude kliente kiiresti, professionaalselt ja emakeeles.

Puidufirma Barrus jätkab investeeringuid eelmiste aastate tempos, mõned nädalad tagasi koliti sisse uude kontorihoonesse. Fotod: TOMI SALUVEER

„Pakume edaspidi klientidele Taanis tuge, mis aitab senisest paremini mõista kohapeal asuvate klientide vajadusi, tunnetada turul toimuvat, anda tootele lisandväärtust ja päeva lõpuks suurendada turuosa,” rääkis Ainsalu.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD