Menu

.      

HITSA toetas Mõniste Kooli digitaristu arendamiseks ja digiplaani elluviimiseks ligi 2000 euroga

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Võrumaa Teataja

HITSA (Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus) toetas Mõniste Kooli taotlust digitaristu arendamiseks ja digiplaani elluviimiseks.

Vastavalt 14. juunil toimunud konsensushindamise tulemusele otsustati meie koolile eraldada digitaristu täiendamiseks toetust 1995, 39 eurot.

Toetuse eraldamise üheks aluseks on õpilaste arv ning summa jaguneb järgnevalt: HITSA toetus (85%), koolipidaja omaosalus (15% ehk 352,13 eurot). Projekti kogumaksumus on 2347,51 eurot. Selle eest soetatakse vahendeid kooli digitaristu arendamiseks. Taotluse eelduseks oli kooli digiarendamise plaani ja kohaliku omavalitsuse haridusasutuste digiplaani koostamine. Digiplaanid ja taotluse koostasid infojuht ja direktor koostöös vallavanemaga.

Lisana toetas SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) nõukogu 20.06.2017 koosolekul Mõniste Kooli projekti "Mõniste laste keskkonnahariduslikud õppekäigud" 1 136.00 euroga.

Projektis on planeeritud erinevatele klassidele ja lasteaia vanemale rühmale õppekäigud Pähnile, Paganamaale, Karulasse, Tartusse botaanikaaeda.

Projekti toel kaetakse nii transpordikulusid kui loodushariduslike õppeprogrammide kulu.

20 PÄEVA ENIMLOETUD