Võru linnaelanikud Taara linnaku laienemise tõttu riigiga vaidluses

Kose tee ääres asuva Kuperjanovi jalaväepataljoni sõjaväelinnak plaanib territooriumi laienemist suureneva tehnikapargi ja kaitseväelaste arvu kasvu tõttu. See tähendaks aga osa männimetsa kadumist, roheluse vähenemist ja kaitseväele kuuluv maa-ala hakkaks piirnema elamukruntidega Taara linnaosas, millele linnaosa elanikud praegu vastu seisavad. Foto: AIGAR NAGEL

Võrus asuva Kuperjanovi 2. jalaväepataljoni Taara linnakul on plaanis laieneda. Võru linna volikogu pole veel detailplaneeringu alustamise otsust langetanud

VASTASSEIS ❯ 28. mail toimunud Taara linnaku detailplaneeringu kohtumisel, kus anti ülevaade planeeringuga kavandatavast tegevusest, ei olnud rahul linnakodanikud, kelle kinnistute hind langeks ja muuhulgas halvendaks Taara linnaku laiendus oluliselt linnakodanike elutingimusi.

Teine arutelu leidis aset teisipäeval, 3. juulil Võru Kandles, kus ettekande tegid ja sõna võtsid nii Riigi Kaitseinvesteeringute Keskuse esindajad kui ka Võru linnavalitsus ja Taara linnaosa kinnistute omanikud ja elanikud.

Taara linnaku esialgne detailplaneering ei sobi elanikele

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +1

Quoting Guest:

kas mehed kes varastasid riigilt maad ka protestivad ? Tahame järveäärde !


Kuuldavasti kogu see piirkond koosnebki valdavalt varastest.
  +8
kas mehed kes varastasid riigilt maad ka protestivad ? Tahame järveäärde !
  +2
Nonii, Võru rahvas kes selle vastu on, on kullatud rumalusega üle :cry:

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD