Võrus peegelmaju tootev ettevõte on aasta jooksul saanud 5000 päringut 59 riigist

Võrus tootmishoone kõrval asuvat sauna-prototüüpmaja esitlesid Võrumaa Teatajale üks omanikest Jaak Tiik ja tootmisjuht Indrek Jeedas. Foto: HELERI LAKUR

EDULUGU ❯ „Esimese rahvusvahelise kajastuse saime umbes aasta tagasi, kui üks arhitektide portaal internetis meid üles leidis ja meist loo tegi. Sellele lehele postitatakse ülemaailmselt lugusid, kust kirjutatakse erilise arhitektuuriga majadest. Sealt saime nii-öelda omale rahvusvahelise tuule alla,” räägib üks ettevõtte omanik Jaak Tiik.

ÖÖD majade uuel kodulehel seisab, et lugu sai alguse kahe venna, Andreas ja Jaak Tiiki ühisest ideest, kelle soov oli luua eriline kontseptsioon hotellitoast, millel oleks mitmeid erinevaid kasutusvõimalusi. Ühesõnaga, sai ühel hetkel ideest 18ruutmeetrine peegelseinte ja 2,5 meetri kõrgune klaasmaja, mille on üks vorm ja palju erinevaid lahendusi. Mõlemad mehed, kas teate, on pärit siitsamast Võrumaalt. Praegu asub firma kontor Tallinnas ja Tartus, tootmisruumid aga Võrus.

Peegelmaja kontseptsioon on ainulaadne

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD