Menu

.      

Koolid tõmbavad õppeaastale joone alla

  • Kirjutas Sten Sang

Võru Järve koolis lõpetati kooliaasta 11. juunil kooli hoovis. Külalistena olid oodatud lõpetajate pereliikmed. Foto: AIGAR NAGEL

Võru linnas toimuvate aktuste osas edastab linna avalike suhete spetsialist Marianne Mett, et Võru gümnaasiumi 6. lennu lõpuaktus toimub teisipäeval, 22. juunil kell 15 kooli siseuõuel. „Halva ilma korral toimub aktus aulas, kuhu palume iga lõpetaja kaks külalist. Aktusest tehakse otseülekanne, mida on võimalus jälgida väljaspool kooli,” täpsustab Mett.

Linnakoolidel siseruumides piirangud

Võru gümnaasiumi 6. lennu lõpetajaid saab õnnitleda orienteerivalt kell 16.30. Kui aktus korraldatakse aulas, siis toimub õnnitlemine Võru linna keskväljakul. Pärast õnnitlemist tehakse ühispilt ja klassipildid.

Võru Kreutzwaldi kooli aktus toimub reedel, 18. juunil kell 12 Kandle aias, vihma korral Kandles. Kui aktus toimub Kandle aias, on kõik külalised lubatud. Kui aktus toimub Kandles, siis on oodatud lõpetaja kohta kaks külalist.

Võru Kesklinna kooli aktus on teisipäeval, 15. juunil kell 16 kooli hoovis, vihma korral kooli aulas. Kui aktus toimub väljas, siis on lubatud kõik külalised. Kui aktus toimub sees, siis on oodatud pereliikmed.

Võru Järve koolis lõpetati kooliaasta 11. juunil kooli hoovis. Külalistena olid oodatud lõpetajate pereliikmed.

Kutsehariduskeskus õnnitlejaid kohale ei oota

Võrumaa kutsehariduskeskuse lõpuaktused toimuvad reedel, 18. juunil. Kutsealade aktused toimuvad kell 9.30, 11 ja 12.30. Üldhariduse (9. ja 12. klassi) lõpuaktused toimuvad kell 14. Seoses tervishoiualase olukorraga oodatakse aktustele ainult lõpetajaid.

Rõuges pereliikmed on oodatud

Rõuge valla kommunikatsioonispetsialist Viivika Nagel annab teada, et Haanja koolis toimub aktus Suure Muna kohvikus ja hiljem on väliterrassile lubatud ka õnnitlejad. „Rõuge põhikoolis toimub aktus koolihoones. Sinna on lubatud pereliikmed, pärast aktust õues piiranguid ei ole. Varstu kooli aktus toimub kultuurikeskuses ja saali on lubatud pereliikmed. Mõniste kooli aktus toimub välilaval. Pered on koondatud rühmadesse ja seal on lubatud õues õnnitlejad.” Nagel lisab, et kuna piirangud on õues vabamad, siis ei sätesta ka koolid eritingimusi. Saalides tuleb küll jätkuvalt järgida 50protsendilise täituvuse nõuet ning rolli mängib ka lõpetajate arv.

Antslal kuupäevad paigas

Antsla vallas toimuvad kolme kooli aktused järgmiselt: Kuldre kool lõpetas kooliaasta 11. juunil; Urvaste kooli aktus toimub teisipäeval, 15. juunil kell 12; Antsla gümnaasiumi põhikooliosa lõpuaktus toimub reedel 18. juunil kell 15, gümnaasiumiosa aktus toimub samal päeval kell 17 koolimaja õues.

Setomaa lõpetab kooliaasta

Setomaal asuv Värska gümnaasium lõpetas kooliaasta 11. juunil. Mikitamäe kooli 9. klassi lõpuaktus on teisipäeval, 15. juunil kell 16. Meremäe kooli 9. klassi aktus toimub 18. juunil kell 17.

Võru valla koolide lõpuaktused, allikas Võru valla koduleht.

Võru valla koolide lõpupidudele on lubatud ainult lastevanemad.

Kool_Kuupäev ja kellaaeg_Lõpetajate arv_Toimumise koht

Osula põhikool

12. juunil kell 14

25

võimla

Kääpa põhikool

12. juunil kell 15

12

spordisaal

Orava kool

16. juunil kell 17

5

aulas/õues

Parksepa keskkooli 9. klass

17. juunil kell 15

13

aulas

Parksepa keskkooli 12.a klass

18. juunil kell 13

23

aulas

Parksepa keskkooli 12.b klass

18. juunil kell 15

18

aulas

Puiga põhikool

18. juunil kell 14

15

aulas

Vastseliina gümnaasiumi 9. klass

22. juunil kell 14

23

aulas

Vastseliina gümnaasiumi 12. klass

22. juunil kell 16

19

aulas

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD