Menu

.      

Võru Linnavalitsuse istung 29. märtsil

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Ürituse kooskõlastamine ja väljaku sulgemine

Mittetulundusühingule Otepää Motoklubi anti nõusolek avaliku ürituse "Mootorratturite kevadpäevad" läbiviimiseks 13. mail 2017 kella 12–16 Võrus Vabaduse väljakul ja linna tänavatel. Meelelahutusliku programmi korraldamiseks suletakse Vabaduse väljak kella 6–15.30 ning korraldatakse motoparaad kella 15.30–16 linna tänavatel (Vabaduse–Vilja–Pikk–Jaama–Kreutzwaldi–Jüri).

Ürituse kooskõlastamine ja puhkeala sulgemine

Mittetulundusühingule Võrumaa Kurtide Ühing anti nõusolek avaliku ürituse "Eesti Kurtide Spordiliidu rannavõrkpall" korraldamiseks ja puhkeala sulgemiseks 17. juunil 2017 kella 11–17 Võrus Tamula supelrannas.

Projektide esitamine

Otsustati osaleda partnerina Eesti-Vene piiriülese koostööprogrammi poolt väljakuulutatud taotlusvoorus projektiga "Improving biodiversity and increasing awareness of environmental protection in regional centres in Estonian-Russian border area" (lühend "BioAware").

Projekti eesmärgiks on luua atraktiivne bioloogiliselt mitmekesine ja keskkonda hoidev linnaruum ning suurendada inimeste teadlikkust keskkonnakaitse ja energiasäästliku käitumise vajalikkusest. Võru linna tegevustena rajatakse Koreli kaldaalale bioloogiliselt mitmekesine ja atraktiivne rekreatsiooniala ning viiakse läbi mitmeid keskkonnakaitse alaseid teavitustegevusi. Loodava rekreatsiooniala ideed on kogutud Võru linna elanikelt. Projekti positiivse rahastusotsuse korral rajatakse Koreli kaldaalale eri sihtgruppe arvesse võtvad mänguväljakud, välijõusaal ja keskkonnakaitse alane õppeala. Kaldaala soovitakse haljastada erinevate paju liikidega.

Taotlemine on kahe etapiline. Otsused lõpliku rahastamise kohta selguvad 2018. aasta suveks. Tegevused on planeeritud perioodi 2018–2021.
Projekti kestvus on kuni 36 kuud, Võru linna omafinantseering on kuni 36 000 eurot.

Otsustati osaleda Põhjamaade Ministrite Nõukogu toetusmeetme "Põhja- ja Baltimaade avaliku halduse mobiilsusprogramm" raames projektis "Võru linna haridusvaldkonna õppereis - avatud õpperuum".
Projekti eesmärgiks on tutvumine Norra ja Islandi koolide ja lasteaedadega, et täiendada Võru linna hariduselu korraldajate teadmisi ja oskusi toetamaks õpilasi kujunemisel loovateks ja ettevõtlikeks kodanikeks.

Projekti kestvus on kuni 12 kuud ja kogumaksumus kuni 18 200 eurot.  Võru linna osalus projektis on kuni 7300 eurot.

Isikliku kasutusõiguse seadmine

Anti nõusolek isikliku kasutusõiguse seadmiseks Danpower Eesti AS kasuks Laane tänav T1 kinnistule. Määrati isikliku kasutusõiguse ala ning tingimused.

Ehitusloa väljastamine

Väljastati ehitusluba moodulhoone laiendamiseks asukohaga Paju tn 3; Paju tn 3a.

LOE VEEL

LOE VEEL