Menu

.      

Võru Linnavalitsuse istung 6. aprillil

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Võrumaa Teataja

Ürituse kooskõlastamine

Mittetulundusühingule Orienteerumisklubi Võru anti nõusolek avaliku ürituse "Lihavõttesprint 2017" korraldamiseks 9. aprillil 2017 kella 7–15 (start kell 11) Võru kesklinna alal, mis piirneb Katariina alleega, Jüri ja Paju tänavatega ning Tamula järvega. Võistluskeskus asub Kandle aias. Tänavaid liikluseks ei suleta. Liikluskorraldajad reguleerivad liiklust Tartu ja Kreutzwaldi tänavate ristmiku ülekäigukohas.

Müügikoha hooajalise laienduse kord

Võeti vastu müügikoha hooajalise laienduse kord. Olulisemaks muudatuseks on, et kooskõlastus antakse kuni kolmeks hooajaks varasema ühe hooaja asemel.

Tänavakaubanduse kord

Võeti vastu tänavakaubanduse kord, mis reguleerib kauplemist linna maal (kord ei reguleeri eramaal kauplemist). Uues korras on määratud kauplemiskohad, milleks on Tamula rand, Vabaduse väljaku müügilauad ja linnakalmistu.  Tamula supelrannas võib müüa vaid müügipileti alusel (volikogus kehtestatud hinnad on: päevapilet  3 eurot, nädalapilet 20 eurot, kuupilet  70 eurot). Kaubelda võib jäätise, karastusjookide, kodumaiste marjade ja puuviljadega, ajalehtede ja suveniiridega. Võru linnakalmistul võib kaubelda lillede, pärgade, küünalde ja muu kalmistuga seostatava kaubaga, kalmistul müügipiletit ei ole. Vabaduse väljaku müügilaudadel on lubatud kaubelda lilledega, müügipiletit ei ole.

LOE VEEL

LOE VEEL