Menu

.      

Statistika: Samsung hoiab Võrumaa populaarseima mobiiltelefoni tiitlit

  • Kirjutas Võrumaa Teataja
FOTO: Pixabay
Tele2 viimase kolme kuu jooksul Võrumaal müüdud mobiiltelefonide statistika kohaselt on maakonnas endiselt kõige populaarsem Samsung, veidi üllatuslikult on kolmandale kohale rebinud lätlaste mobiilifirma Just5.
 
Tele2 turundus- ja müügidirektori Kristjan Seema sõnul on üle Eesti kaheksas maakonnas tõusnud mobiiltelefonide liidrikohale hiinlaste Huawei, kuid võrumaalased on jäänud Samsungile truuks. “Mudelitest ostsid võrumaalased enim Samsung Galaxy J3 ja Just5 Freedom nutitelefone,” lisas Seema.
 
“Lätis väljatöötatud Just5 on tõeline üllatusmudel ning lähemal vaatamisel on tegemist soodsa, kuid heade kvaliteedinäitajatega telefoniga. Võrreldes näiteks mõne sarnase sihtgrupi Aasias valmistatud telefoniga on Just5 Freedomi tehnilised näitajad samad, põhikaamera isegi parem, aga hind oluliselt odavam,” selgitas Seema ja lisas, et lätlaste telefonibrändi müüakse juba enam kui 30 riigis.
 
“Kui mujal Eestis on Nokia telefonide menu langenud, siis Võrumaal on need endiselt väga populaarsed. Samuti jõudis TOP5 edetabelisse teiste maakondadega võrreldes erandlikult Alcatel,” lisas Seema.
 
Aprillis – juunis Tele2s enimmüüdud telefonid Võrumaal: 
 
1. Samsung 
2. Nokia
2. Just5
4. Alcatel
5. Sony

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD