Vaata, millised on selle kevade neli oodatuimat nutitelefoni

pixabay

Telefon tunneb mind nägupidi, räägib minuga, millal ta minu eest tööd tegema hakkab? Aasta esimestel kuudel tulevad neli telefonitootjat välja oma uute tippmudelitega. Tootjad on keskendunud eelkõige aku pikemaajalisele kestvusele ja kogu telefoni esikülge katvale ekraanile. Eelmisel aastal tuli Apple välja Face ID-ga ja tundub, et teised telefonitootjad liiguvad oma lipulaevadega samas suunas.

„Uued mudelid on oma tehniliste näitajate ja välimuse poolest küllaltki sarnased. Seadmeid iseloomustavad põhiliselt äärest-ääreni ekraan, näotuvastus ja ülikiire protsessor,“ rääkis Tele2 turundus- ja müügidirektor Kristjan Seema.

Seema sõnul on telefonid timmitud juba täna sellisele tasemele, et millegi uue ja erakordsega välja tulla on ülimalt keeruline. „Telefon tunneb oma kasutajat juba nägupidi, kaamerad teevad pilte, mis vastavad peegelkaamera tasemele, ülikiired protsessorid on saavutanud tippkiirused. Ootame huviga, millega meid edaspidi üllatada suudetakse,“ lisas ta.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD