Kus hoida säästetud raha, kuni seda tarvis läheb?

Võrumaa Teataja

Alusta eesmärgist

Selleks, et leida endale sobivaim lahendus, tuleb esmalt välja selgitada oma säästmise eesmärk. Kas säästad selleks, et tagada perele turvatunne läbi säästupuhvri, osta viie aasta pärast auto või hoopis selleks, et pensionipõlves hästi elada? Kui eesmärgid paigas, proovi leida vastused ka järgmistele küsimustele:

Kas soovid kindlust või oled valmis riskima?

Kuna tulu teenimine on alati seotud riskidega, siis tuleb selgeks teha, millist riski oled valmis võtma. Soov teenida kõrgemat tulu eeldab ka kõrgemat riskivalmidust. 

Kas raha on vaja nüüd või hiljem?

Küsi endalt, kas soovid rahasummat kasvatada või teenida igakuiselt lisatulu? Või soovid end hoopis ootamatuste eest kaitsta? Kas plaanid suuremat väljaminekut, näiteks korteri ostu? Või tahad säästa pensionipõlveks?

Millises mahus soovid investeerida?

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +2
mis on see püksis ja põlegi teist midagi
  0
ja veel kui nad leiavad teie hariduses puudujääke hakkab hulluks tembeldamine aa ka mina olen suurem sugulane minul on öigus nii,et arvestage eheda tsirkusega :lol: vöivad ka teid kokku keeta 8)
  0
ah jah ja veel kui teil investiad ei ole lapsi siis nii mönigi politsei onu vöib teile mängida onu siin vörus vöi naist :lol: peaasi ,et raha voogudele ligi pääs oleks ;-) küsimus paljudel on pealetükivalt seda tehtud ;-) ?
  0
enamik kadunuid on nende teela kogu püha töde taaveti tähe all :lol: :lol:
  0
siin kandi soovitan nendest pühajobskitest eemal hoida kui ei anta lendavad marodöörid kohe selga see on nigu aamen kirikus käe kiri on tavalistele inimestele sokeeriv eesti krimiajaloos esikohtade vääriline sektantlik pask :lol: seniks päikest messijased :lol:
  0
kui ausalt investi peale jutt läks siis minuarust on siin teiste arvelt banditismiga rikkaks saanud mittu vömmi ametniku kui nad muidugi siin enam on :lol:
  0
kui kaitsevägi hakkab määgima ,et sa millegi eest ei seisa siis uustulnukate eest ma seisan kell aju saab aru kuhu tüürin :lol: elagu ettevötjad :lol: seniks päikest
  0
küll pressitakse jöuga sugulaseks ,ema kupeldas tütart mehele :lol: inimest mürgitatud lohistati siia sinna mööda sovhoosi ääretut muidugi teatavad vöiksid endale silma laserkirurgijat teha :lol: tee omadel ja vöörastel vahet jobski kari.
  0
igal juhul mitte vörus :lol: kohe nagu hais ninas vöid oma kodus sandiks jäeda siis näed oma tutvusi oma väidedavaid vömme oma väidedavaid turvamehi töestatult läbi medikamentide 8)

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD