Menu

.      

Uuel nädalal tuleb kohati kuni 17 kraadi sooja

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Päikeselised päevad tõstavad järgnevatel päevadel õhutemperatuuri ning uuel nädalal tuleb kohati kuni 17 kraadi sooja, samas öösiti pole jätkuvalt pääsu miinuskraadidest, prognoosib ilmateenistus. 

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirde- ja põhjatuul 2-7, saartel kuni 10 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi, rannikul tuleb kohati kuni +2 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirde- ja põhjatuul 2-7, saartel kuni 10 m/s. Sooja on 3-8 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on selge või vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub põhjakaare tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi, rannikul on kohati kuni +2 kraadi. Päeval on selge või vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub põhjakaare tuul 1-7 m/s. Sooja on 5-10 kraad. 

Teisipäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -4 kraadi, rannikul tuleb kohati kuni +2 kraadi. Päeval on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt kirdetuul 1-7 m/s. Sooja on 8-13, rannikul kohati 5 kraadi. 

Kolmapäev on sajuta. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel -4 kraadist sisemaal kuni +2 kraadini rannikul, päeval on aga sooja 10-15, rannikul 6-9 kraadi. 

Neljapäev on sajuta. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga tuul. Õhutemperatuur on öösel vahemikus -1 kuni +3 kraadi, päeval tuleb sooja 10-15, kohati sisemaal kuni 17 kraadi, rannikul kohati 7-9 kraadi. 

Reedel võib kõrguste lohk Eestisse veidi niiskust tuua. Ilm on sajuta, kuid pilvi on eelnenud päevadega võrreldes veidi enam. Õhutemperatuur on öösel vahemikus -2 kuni +2 kraadi, päeval on sooja 11-16, rannikul 7-10 kraadi. 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD