Menu

.      

Kaljulaid ei lähe Kõigi Eesti korraldatavale kontserdile

  • Kirjutas BNS

FOTO: Kersti Kaljulaid Facebook

President Kersti Kaljulaid ütles reedel, et ei lähe kodanikualgatuse Kõigi Eesti pühapäeval Tallinna lauluväljakul korraldatavale kontserdile, kirjtuab rahvusringhääling.

"Ei, ma ei kavatse sellele sündmusele minna, just nimelt selle pärast, et mitte sattuda väga sügavale selle arutelu erinevatesse kaevikutesse piltlikus mõttes," ütles Kaljulaid ERR-ile antud intervjuus.

Kõigi Eesti ühendab aktiviste, kes peavad Keskerakonna ja Isamaa loodavat valitsuskoalitsiooni Eesti Konservatiivse Rahvaerakonnaga (EKRE) ohuks Eesti senisele arengukursile ning demokraatlikele väärtustele ja õigusriigile.

"Ma jään oma rolli siin mõlema osapoole kõnetajana - nii nende inimeste eestkõnelejana, kes tunnevad, et see 30 aastat edu ei ole nendeni jõudnud kui ka nendeni, kes kardavad, et muudatused riigi juhtimises võiksid viia nende vabaduste vähenemiseni või nende äriedu kuidagi pidurdada, sellepärast, et neil tekib raskusi siia mujalt kolleegide meelitamisega, sest lihtsalt Tallinna suhtluskliima võib-olla ei vasta nende ootustele," rääkis president.

20 PÄEVA ENIMLOETUD