Menu

.      

Ratas vastas saadikute küsimustele ligi neli tundi

  • Kirjutas BNS

Peaministrikandidaat Jüri Ratas tegi ettekande.Keskerakonna esimees Jüri Ratas vastas enne riigikogult valitsuse moodustamiseks volituste saamist kolm tundi ja 40 minutit saadikute küsimustele.

Riigikogu andis kolmapäeval ettearvatult Keskerakonna esimehele Jüri Ratasele volituse valitsuse moodustamiseks. Enne hääletust vastas Ratas kolm tundi ja 40 minutit riigikogu liikmete küsimustele.

Igal saadikul on õigus küsida peaministrikandidaadilt kaks küsimust, kusjuures ühe küsimuse esitamise pikkus ei tohi ületada üht minutit. Ratasele esitasid küsimusi opositsioonipoliitikud.

Paljud Ratasele esitatud küsimused puudutasid Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) kaasamist valitsusse, samuti mitmete EKRE poliitikute väljaütlemisi nii vähemuste, meedia ja ametnike kohta. Paljud küsimused puudutasid väärtusi ja ühiskonna sidusust, EKRE 

Ratas ütles kolmapäeval riigikogu ees peaministrikandidaadina küsimustele vastates, et ta on valmis valitsusjuhina kandma vastutust ka kõigi teiste valitsusliikmete sõnavõttude eest ja seda ka kannab. 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD