Menu

.      

Lähipäevad on jahedad ja öösel tulevad külmakraadid

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

pixabay

Ilmateenistuse andmeil on lähipäevad jahedad ning temperatuur võib öösiti nullist allapoole langeda.

Laupäeva öösel tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm, hommikul Lääne-Eestis pilvisus tiheneb ja saju tõenäosus suureneb. Puhub lääne- ja loodetuul 5-11, põhjarannikul puhanguti kuni 15 m/s, pärast keskööd pöördub lõunakaarde ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on -5 kuni 0 kraadi, rannikul on kohati kuni neli kraadi sooja. Päeval on pilves selgimistega ilm, mitmel pool sajab lörtsi ja vihma. Puhub lõunakaare tuul 2-8, puhanguti kuni 12 m/s ja sooja tuleb 4-9, Lõuna-Eestis kuni 11 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm, mitmel pool sajab vihma ja lörtsi, pärast keskööd saju võimalus väheneb. Puhub läänekaare tuul 2-8, puhanguti kuni 12 m/s ning õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi. Päeval tuleb muutliku pilvisusega ilm, kohati sajab vähest vihma. Puhub läänekaare tuul 2-8, puhanguti kuni 12 m/s ning sooja on 6-11 kraadi.

Esmaspäeva öösel tuleb selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Öö hakul puhub muutliku suunaga, pärast keskööd lõunakaare tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3, rannikul tuleb kohati kuni viis kraadi sooja. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega, Ida-Eestis pilves selgimistega ilm. Ilm on olulise sajuta, puhub valdavalt lõunakaare tuul 4-9 m/s ja sooja on 7-12, kohati 15 kraadi.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD